• زمان انتشار : 1404/01/15 - 14:11
  • بازدید : 62
  • بازدید کننده : 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شهردار لار:

با همکاری بخش خصوصی دستگاه فریزبی و مجموعه بازی در پارک شهر و باغ ملی راه اندازی شد

اصغر فرودی شهردار لار گفت: با توجه به طرح توسعه و بهسازی فضاهای تفریحی و پارکی شهر، با حمایت های شورای شهر و با همکاری بخش خصوصی، دستگاه فریزبی در مجموعه بوستان ملت (پارک شهر) و مجموعه بازی در باغ ملی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی افزود: با رایزنی های انجام شده با بخش خصوصی، راه اندازی دیگر وسایل بازی در پارک ها و بوستان های شهر لار در دستور کار قرار دارد.

 

این مدیر شهری ادامه داد: در راستای این طرح؛ تعویض پمپ آب، بهسازی روشنایی، ساخت سکو نشیمن و... در پارک جنگلی شهر لار از چند هفته گذشته آغاز شده و توسعه و بهسازی این مکان تفریحی و گردشگری همچنان ادامه خواهد داشت.

 

شهردار لار گفت: با راه اندازی "آبشار صخره ای، پارک وحش مصنوعی سافاری و وسایل بازی جدید در بوستان ملت (پارک شهر) و همچنین بهسازی و توسعه دیگر اماکن تفریحی از جمله پارک سرداران در ورودی شهر لار از سمت بندر عباس، پارک جنگلی در حاشیه بلوار دکتر دادمان و ...، روزانه شاهد حضور هزاران نفر از شهروندان و مهمانان نوروزی از این مکان های تفریحی هستیم.

 

فرودی گفت: انشاالله با تلاش مجموعه شهرداری، حمایت های شورای شهر و همراهی بیش از پیش شهروندان، روز به روز شاهد توسعه شهر تاریخی لار در حوزه های مختلف شهری خواهیم بود.

  • گروه خبری : اخبار فرهنگی,اخبار شفافیت,اسلایدشو,اسلایدشو وسط صفحه,تب اخبار,اخبار متحرک
  • کد خبر : 960
کلیدواژه ها
سید کامران  علوی
خبرنگار

سید کامران علوی

تصاویر

]
آمار بازدید از سایت
176584 نفر
همه بازدیدکنندگان
453 نفر
بازدیدکنندگان امروز
5 نفر
بازدید این صفحه
4 نفر
کاربران آنلاین
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب