رئیس اداره فنی و عمرانی شهرداری لار:
اجرای عملیات آسفالت لاین شمالی بلوار دکتر دادمان با اعتباری افزون بر 50 میلیارد ریال به اتمام رسید
علی نعمت پور رئیس اداره فنی و عمرانی شهرداری لار گفت: اجرای عملیات آسفالت لاین شمالی بلوار دکتر دادمان که با دستور شهردار و با هدف تسهیل در عبور و مرور و رفاه حال شهروندان از اواخر اسفندماه سال گذشته آغاز شده بود با اعتبار 52 میلیارد ریال از اعتبارات داخلی شهرداری لار به اتمام رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ علی نعمت پور افزود: باتوجه به ترافیک سنگین مسیر، اجرای این پروژه که در هفته پایانی اسفندماه سال گذشته آغاز شد، لاین درحال اجرا؛ مسدود و بقیه مسیر برای تردد باز بود.
رئیس اداره فنی و عمرانی شهرداری لار ادامه داد: تا قبل از پایان سال 1403 ظرف مدت 4 روز مرحله اول این عملیات اجرا و حدود 13 هزار متر مربع حد فاصل میدان امام رضا (ع) به مسافت 750 متر بعد از میدان، آسفالت موجود روکش و جهت تحکیم بستر، مسیر بمدت 34 روز بازگشایی شد.
وی گفت: در اواخر فروردین ماه امسال، ادامه روکش 15 هزار متر مربع از این محور ظرف مدت 4 روز اجرا شد.
علی نعمت پور رئیس اداره فنی و عمرانی شهرداری لار اظهار داشت: این پروژه در مجموع ظرف مدت 8 روز به مساحت 28 هزار متربع در دو لایه با اعتبار 52 میلیارد ریال از اعتبارات داخلی شهرداری لار اجرا و به اتمام رسید.

نظر دهید