• زمان انتشار : 1405/05/19 - 08:12
  • بازدید : 29
  • بازدید کننده : 22
  • زمان مطالعه : 13 دقیقه
شهردار لار در نشست با اصحاب رسانه:

حمایت دولت و تحقق ۱۲۱ درصدی بودجه، اجرای ۵۲ پروژه شهری را شتاب بخشید

شهردار لار با تشریح عملکرد یک‌ساله مدیریت شهری گفت: بودجه اولیه شهرداری لار در سال ۱۴۰۴، ۳۱۸ میلیارد تومان بود که با جذب ۳۸۶ میلیارد تومان، میزان تحقق بودجه به ۱۲۱ درصد رسید و بیش از ۳۰ درصد بودجه شهرداری نیز از محل کمک‌های دولت تأمین شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار و با حضور معاونان شهرداری، روسای سازمان‌های وابسته به شهرداری، جمعی از مسئولان واحدهای اجرایی این مجموعه، مدیران مسئول، سردبیران، خبرنگاران و عکاسان برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار، از نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی، انعکاس اخبار و تقویت فرهنگ شهروندی قدردانی کرد.

 

وی با اشاره به اهمیت رسالت خبرنگاران اظهار کرد: اهمیت نشر اخبار، اطلاعات و دانش بر کسی پوشیده نیست و خبرنگاران با آگاهی از اطلاعات، حوادث و پدیده‌هایی که در جامعه اتفاق می‌افتد، در انعکاس آنها تلاش می‌کنند.

 

شهردار لار افزود: اخبار و فعالیت‌های مرتبط با شهرداری علاوه بر انعکاس شهرستانی، در سطح استانی، ملی و حتی بین‌المللی نیز بازتاب پیدا کرده و ما بارها بازخورد این اطلاع‌رسانی را دیده‌ایم و از همه خبرنگاران و اصحاب رسانه که اخبار مرتبط با شهرداری را منعکس می‌کنند، تشکر می‌کنم.

 

*خبرنگاران در تقویت فرهنگ شهروندی نقش‌آفرینی کنند

 

فرودی مهم‌ترین انتظار خود از اصحاب رسانه را کمک به تقویت فرهنگ شهروندی عنوان کرد و گفت: علاوه بر فعالیت‌هایی که خبرنگاران انجام می‌دهند، در طول سال به تقویت فرهنگ شهروندی توجه ویژه داشته باشند.

 

وی ادامه داد: برای ما بسیار مهم است که شهروندی مسئول داشته باشیم؛ شهروندی که نسبت به سرنوشت خود و محیطی که در آن زندگی می‌کند احساس مسئولیت کند و در زمینه نظافت، توسعه، فضای سبز و دیگر ابعاد شهری؛ هم احساس مسئولیت داشته باشد و هم برای آن اقدام کند.

 

شهردار لار بیان کرد: انعکاس جلوه‌های مثبت رفتار شهروندی برای الگوبرداری و همچنین بیان جلوه‌های منفی با هدف ترک عادات ناپسند، می‌تواند کمک بزرگی به مدیریت شهری باشد.

 

*بودجه ۳۱۸ میلیارد تومانی شهرداری به ۳۸۶ میلیارد تومان رسید

 

فرودی در ادامه این نشست به تشریح عملکرد مدیریت شهری در یک سال گذشته پرداخت و گفت: آنچه در یک سال گذشته از هفته دولت سال ۱۴۰۴ تا هفته دولت سال ۱۴۰۵ اتفاق افتاده، نتیجه همدلی و تشریک مساعی است.

 

وی افزود: این اقدامات حاصل سیاست‌گذاری‌های شورای اسلامی شهر، تلاش معاونان، مسئولان بخش‌های مختلف و کارکنان شهرداری است و کارگران فضای سبز، خدمات شهری و همه کسانی که به نوعی در مجموعه مدیریت شهری تلاش می‌کنند، در این موفقیت‌ها سهیم هستند.

 

شهردار لار با اشاره به وضعیت بودجه شهرداری گفت: بودجه اولیه سال ۱۴۰۴، ۳۱۸ میلیارد تومان بود که خوشبختانه ۳۸۶ میلیارد تومان جذب شد و نسبت به بودجه مصوب ابتدای سال، ۱۲۱ درصد رشد داشت.

 

وی ادامه داد: در میانه سال نیز متمم بودجه انجام شد و رقم بودجه به ۴۳۹ میلیارد تومان افزایش یافت. بودجه سال ۱۴۰۵ نیز ۵۰۲ میلیارد تومان بسته شده است و ممکن است در طول سال، این بودجه نیز با متمم افزایش پیدا کند.

 

*بیش از ۳۰ درصد بودجه شهرداری از محل کمک‌های دولت تأمین شد

 

فرودی با قدردانی از حمایت‌های دولت چهاردهم گفت: در سال گذشته، دولت دکتر پزشکیان کمک بسیار خوبی به شهرداری لار کرد و بالغ بر ۳۰ درصد بودجه شهرداری از محل کمک‌های دولت تأمین شد.

 

وی افزود: این حمایت‌ها تنها کمک‌های معمول و طبیعی دولت نبود، بلکه رایزنی‌ها، رفت‌وآمدها، جلسات و پیگیری‌هایی که در تهران انجام شد و فرصت‌هایی که برای شهرداری لار ایجاد شد، موجب شد بتوانیم از ظرفیت تبصره‌های مختلف استفاده کنیم و بیش از ۳۰ درصد بودجه شهرداری را از محل کمک‌های دولتی تأمین کنیم.

 

*بهره‌برداری از ۵۲ پروژه با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان در هفته دولت

 

شهردار لار در ادامه با اشاره به برنامه‌های هفته دولت گفت: امسال ۵۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تومان در ایام هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

 

فرودی افزود: این عدد و رقم در تاریخ بودجه شهرداری لار، کم‌نظیر یا حتی بی‌نظیر است و بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها در حوزه عمرانی، خدماتی و شهری اجرا شده است.

 

*اجرای عملیات زیرسازی و آسفالت در ۵۶ خیابان و محور شهری

 

وی یکی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در سال گذشته را زیرسازی و آسفالت معابر شهری عنوان کرد و گفت: در این مدت عملیات زیرسازی و آسفالت ۵۶ خیابان یا محور شهری با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان انجام شد.

 

*اجرای پروژه‌های بازآفرینی در بافت تاریخی لار

 

شهردار لار با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بازآفرینی و بافت تاریخی شهر گفت: سنگفرش ضلع شرقی میدان قیصریه انجام شد که مورد رضایت کسبه بازار قرار گرفت.

 

فرودی افزود: بهسازی، جداره‌سازی و سنگفرش گذر آیت‌اللهی نیز انجام شد و طرحی زیبا و شکیل در این محدوده ایجاد شد.

 

وی بازسازی سابات توکلی و جداره‌سازی ورودی شهر را از دیگر اقدامات حوزه بافت تاریخی عنوان کرد و گفت: مجموعاً حدود ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه‌ها هزینه شده است.

 

*تقویت ناوگان خدمات شهری با خرید تجهیزات جدید

 

فرودی یکی دیگر از اقدامات مدیریت شهری را تقویت ناوگان خدمات شهری دانست و گفت: در این مدت یک دستگاه جاروی خیابانی با اعتباری حدود هشت میلیارد تومان خریداری و به مجموعه خدمات شهری اضافه شد.

 

وی افزود: دو دستگاه خودروی سنگین تنظیف و پرس زباله نیز خریداری شد و یک دستگاه خودروی سواری کاپرا برای فعالیت‌های مرتبط با سد معبر و حضور در سطح شهر در نظر گرفته شد.

 

شهردار لار ادامه داد: خودرویی که پیش از این برای عبور و حضور در شهر استفاده می‌شد، فرسوده و از نظر ظاهری نیز نامناسب بود؛ بنابراین یک خودروی شاسی‌بلند نو برای این مجموعه خریداری شد.

 

*ساختمان جدید شهرداری به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

 

شهردار لار با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ساختمان‌های متعلق به شهرداری گفت: ساختمان جدید شهرداری یکی از پروژه‌های مهم است که هزینه قابل توجهی برای آن انجام شده، اما چون هنوز به بهره‌برداری نهایی نرسیده است، هزینه‌های آن را در آمار پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده لحاظ نکرده‌ایم.

 

فرودی افزود: ساختمان سازمان حمل‌ونقل واقع در میدان آب شهر جدید نیز که مدت‌ها نیازمند بهسازی بود، در این مدت بازسازی و بهسازی شد.

 

وی همچنین از بازسازی سه مهمانسرای شهرداری؛ در تهران، شیراز و لار خبر داد و گفت: این ساختمان‌ها نیاز جدی به بازسازی داشتند که در این مدت به نحو مناسبی بازسازی شدند.

 

*نصب دوربین‌های پایش تصویری به‌زودی آغاز می‌شود

 

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های هوشمند شهری اظهار کرد: دوربین‌های پایش تصویری خریداری شده و همه اقدامات مربوط به آنها انجام شده است و به‌زودی در نقاط مورد نظر نصب خواهند شد.

 

شهردار لار همچنین از خرید و راه‌اندازی نرم‌افزارهای جدید شهرداری و شهرسازی خبر داد و گفت: در این مدت نرم‌افزارهای شهرداری و شهرسازی و تجهیزات مربوطه خریداری و راه‌اندازی شد و بسیاری از مشکلات ما در حوزه شهرسازی با اجرای این سیستم‌ها برطرف شده است.

 

*تملک حدود ۱۰ میلیارد تومان زمین برای اجرای طرح‌های شهری

 

فرودی در ادامه به موضوع تملک اراضی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد تومان برای تملک اراضی هزینه شد و در مواردی که زمین‌های مردم در مسیر معابر قرار داشت، با مالکان توافق کردیم و در مواردی نیز به صورت نقدی پرداخت انجام شد.

 

وی افزود: همچنین زمینی برای احداث پارکینگ در شهر قدیم و پشت مسجد فضل‌الله‌خانی تملک و آماده‌سازی شد.

 

*فعال شدن ترمینال و اجرای پروژه‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری

 

شهردار لار با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پایانه و پروژه‌های گردشگری گفت: در مجموعه ترمینال کارهای خوبی انجام و این مجموعه فعال شد و همچنان نیز عملیات در بخش‌های مختلف آن ادامه دارد.

 

فرودی از اجرای مجموعه گردشگری ۳۸ هکتاری نیز خبر داد و گفت: این مجموعه تفریحی در حال اجراست.

 

وی همچنین پروژه سرمایه‌گذاری خیابان کارگر و ابتدای بلوار خلیج فارس را یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری دانست و افزود: در این محدوده، یک پروژه سرمایه‌گذاری بزرگ با مشارکت بخش خصوصی راه‌اندازی شده که بحمدالله یکی از پروژه‌های موفق ما بوده است.

 

*بهسازی معابر دارالرحمه و خرید کانکس‌های جمع‌آوری زباله

 

فرودی همچنین گفت: پس از مدت‌ها، عملیات بهسازی و آسفالت خیابان‌های متعددی در محدوده دارالرحمه انجام شد.

 

وی خرید کانکس‌های زباله را یکی دیگر از اقدامات خدمات شهری عنوان کرد و افزود: در برخی نقاط، مردم زباله‌ها را در فضای باز قرار می‌دادند و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی از جمله حضور سگ‌های بلاصاحب می‌شد؛ بنابراین در نقاط مختلف کانکس‌های جمع‌آوری زباله نصب شد و حدود ۲ میلیارد تومان برای خرید این کانکس‌ها هزینه شده است.

 

شهردار لار با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه تجهیزات و علائم ترافیکی گفت: تجهیزات و علائم راهنمایی و رانندگی نیز در نقاط مختلف شهر نصب شده و در مجموع، اقدامات متعددی در حوزه عمرانی، خدماتی، فرهنگی و اجتماعی انجام گرفته است.

 

*تأکید شهردار لار بر نقش رسانه‌ها در مدیریت شهری

 

فرودی در پایان بخش نخست سخنان خود از اصحاب رسانه تشکر کرد و گفت: من از همه شما عزیزان تشکر می‌کنم و آماده‌ام به سوالات شما پاسخ دهم.

 

شهردار لار ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهم، اجرای لبه‌گذاری و دفع آب‌های سطحی در نقاط مختلف شهر بود که با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد تومان انجام شد و خیابان آیت‌الله خامنه‌ای یکی از محورهای شاخص این طرح بود.

 

*اجرای سیل‌بند محدوده مدرسه امیرکبیر و رودخانه علاالدینی

 

فرودی با اشاره به اقدامات انجام شده برای مدیریت روان‌آب‌ها و کاهش خطر سیلاب گفت: عملیات اجرای دیوار سیل‌بند در محدوده مدرسه امیرکبیر و همچنین رودخانه علاالدینی انجام شده و پروژه رودخانه علاالدینی نیز مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

 

*پیاده‌راه ولایت به محل ورزش و تفریح شهروندان تبدیل شد

 

شهردار لار در ادامه به اقدامات انجام شده در زمینه سنگفرش و بهسازی پیاده‌روها اشاره کرد و گفت: در این مدت در زمینه سنگفرش و موزاییک پیاده‌روها اقدامات خوبی انجام شد.

 

وی سنگفرش پیاده‌راه ولایت را یکی از اقدامات شاخص در این حوزه دانست و افزود: این مسیر عملاً به محلی برای ورزش و تفریح مردم تبدیل شده است.

 

فرودی همچنین با اشاره به خیابان آیت‌الله خامنه‌ای گفت: این خیابان حدود ۴۰ سال بود که تغییر و بهسازی نشده بود که بخش عمده‌ای از عملیات آن در سال گذشته انجام شد و در نقاط مختلف شهر نیز اقدامات مشابهی صورت گرفت.

 

*کاهش تصادفات با اجرای طرح‌های اصلاح هندسی و ترافیکی

 

شهردار لار یکی دیگر از محورهای مهم عملکرد مدیریت شهری را اصلاحات ترافیکی دانست و گفت: در این مدت در چندین نقطه شهر، طرح‌های اصلاح ترافیکی با تلاش همکاران حوزه حمل‌ونقل، معاونت خدمات شهری و حوزه عمران اجرا شد و حدود ۱۰ میلیارد تومان برای این طرح‌ها هزینه شده است.

 

وی افزود: یکی از این طرح‌ها مربوط به پل انصاری بود که پیش از اجرای آن، به صورت مرتب شاهد تصادف و خسارت‌های جانی و مالی بودیم، اما از زمان اجرای طرح، تصادفات یا به صفر رسیده یا به حداقل ممکن کاهش یافته است.

 

فرودی ادامه داد: بر اساس گزارشی که پلیس راهور به شهرداری ارائه کرده، این طرح در کاهش حوادث مؤثر بوده است.

 

وی میدان امام خمینی(ره)، طرح ترافیکی قبله دعا، چهل‌متری دوم و طرح ترافیکی بلوار ولایت را از دیگر طرح‌های اجرا شده برشمرد و گفت: در قالب طرح‌های ترافیکی و الزامات ترافیکی، اقداماتی در بلوار زنده یاد نخبه الفقهایی، بلوار سید عبدالحسین لاری و نصب علائم ترافیکی در نقاط مختلف شهر نیز انجام شد.

 

شهردار لار خاطرنشان کرد: این طرح‌ها با مصوبه شورای ترافیک اجرا شده و خوشبختانه خسارات ناشی از تصادفات را به حداقل ممکن رسانده است.

 

*۲۴ میلیارد تومان برای بهسازی پارک‌ها و تفرجگاه‌های لار هزینه شد

 

فرودی با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی پارک‌ها و تفرجگاه‌های شهری گفت: بهسازی پارک‌ها یک کار مستمر است، اما در یک سال گذشته بخش قابل توجهی از این اقدامات به نتیجه رسید.

 

وی با اشاره به پارک شهر افزود: دو مجموعه بازی جدید با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در این پارک ایجاد شد که اقدام خوبی بود.

 

شهردار لار ادامه داد: پارک نسترن که مدت‌ها رها شده بود، بهسازی و آماده بهره‌برداری شد. باغ ملی نیز که تقریباً به فضایی متروکه و بلااستفاده تبدیل شده بود، مورد توجه قرار گرفت و اقدامات انجام شده در آن همچنان ادامه دارد تا به یکی از تفرجگاه‌های مناسب شهر تبدیل شود.

 

فرودی گفت: پارک مادر در کنار اداره آب نیز مدت‌ها رها شده بود و بنا بر اطلاعات موجود، حدود ۱۸ سال مورد استفاده مناسب قرار نگرفته بود که عملیات بهسازی آن انجام و به بهره‌برداری رسید.

 

وی پارک جنگلی را از دیگر پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: بخشی از این پروژه در سال گذشته و بخش دیگر در سال جاری انجام شده و آبشار مصنوعی آن نیز تقریباً تکمیل شده است، اما به دلیل مسائل امنیتی، این بخش فعلاً بسته نگه داشته شده است.

 

شهردار لار همچنین از احیای پارک قدمگاه و پارک لاله در شهر قدیم و ساماندهی باغ استوار خبر داد و گفت: باغ استوار نیز که فضایی متروکه بود، احیا شده و بخش عمده اقدامات آن انجام گرفته است.

 

فرودی مجموع اعتبار هزینه شده برای این پروژه‌های تفرجگاهی را بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان اعلام کرد.

 

*بازطراحی میادین شهری و اجرای المان‌های جدید

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بهسازی میادین شهر اشاره کرد و گفت: بسیاری از میادین شهر از نظر طراحی و زیبایی وضعیت مناسبی نداشتند و در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام شد.

 

شهردار لار میدان سپاه را یکی از این پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: این میدان آماده بهره‌برداری است.

 

فرودی همچنین به المان میدان امام حسین(ع) اشاره کرد و افزود: در این میدان، المان کشتی نجات با الهام از حدیث «اِنَّ الحُسین مِصباحُ الهُدی و سَفینَةُ النَّجاة» اجرا شده که اثری باشکوه است.

 

وی ادامه داد: طرح میدان قدمگاه نیز با تلفیق عناصر سنتی و مدرن در حال اجراست و فواره‌های میدان طاووس نیز سال گذشته مورد استفاده قرار گرفت.

 

این نشست خبری در ادامه به صورت پرسش و پاسخ دنبال شد و اصحاب رسانه، پرسش‌ها، مسائل و مشکلات شهری، همچنین انتقادات و پیشنهادهای خود را با شهردار لار در میان گذاشتند.

 

اصغر فرودی نیز به سوالات خبرنگاران درباره موضوعات مختلف مدیریت شهری پاسخ داد و توضیحاتی درباره مسائل و پروژه‌های مطرح شده ارائه کرد.

 

در پایان این مراسم، از خبرنگاران و اصحاب رسانه حاضر در نشست به مناسبت روز خبرنگار تجلیل و قدردانی شد.

  • گروه خبری : اخبار فرهنگی,اخبار شفافیت,اسلایدشو,اسلایدشو وسط صفحه,تب اخبار,تب گالری تصاویر,اخبار متحرک
  • کد خبر : 1071
سید کامران  علوی
خبرنگار

سید کامران علوی

تصاویر

]

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آمار بازدید از سایت
940289 نفر
همه بازدیدکنندگان
1165 نفر
بازدیدکنندگان امروز
28 نفر
بازدید این صفحه
3 نفر
کاربران آنلاین
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب