• زمان انتشار : 1405/08/12 - 21:04
  • بازدید : 4
  • بازدید کننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیگیری شهردار لار نتیجه داد؛ طرح جدید بافت تاریخی تا یک ماه آینده ابلاغ می‌شود

اصغر فرودی، شهردار لار و عضو هیئت مؤسس اتحادیه شهرداری‌های کشور، در ادامه رایزنی‌ها و پیگیری‌های مدیریت شهری در سطح ملی، با عبدالرضا گلپایگانی و تقی رضایی، اعضای هیئت‌مدیره سازمان ملی زمین و مسکن، به‌صورت جداگانه دیدار و درباره مسائل مهم حوزه زمین، شهرسازی و طرح‌های توسعه‌ای لار گفت‌وگو کرد؛ در این نشست، گلپایگانی از ابلاغ طرح جدید بافت تاریخی لار طی یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری لار؛ اصغر فرودی، شهردار لار و عضو هیئت مؤسس اتحادیه شهرداری‌های کشور، در ادامه برنامه‌های خود برای پیگیری مطالبات و مسائل کلان شهری در سطح ملی، صبح امروز در دیدارهایی جداگانه با عبدالرضا گلپایگانی و تقی رضایی، اعضای هیئت‌مدیره سازمان ملی زمین و مسکن، موضوعات مهم و اولویت‌دار شهر لار را مطرح و پیگیری کرد.

یکی از محورهای اصلی این دیدارها، پیگیری روند نهایی‌سازی و ابلاغ طرح جدید بافت تاریخی شهر لار بود؛ موضوعی که به‌واسطه اهمیت آن در صیانت از هویت تاریخی، ساماندهی کالبدی و فراهم‌سازی زمینه اجرای طرح‌های عمرانی و احیای بافت ارزشمند شهر، از مطالبات مهم مدیریت شهری به شمار می‌رود.

در همین راستا، عبدالرضا گلپایگانی با اشاره به روند بررسی و پیگیری این موضوع، اعلام کرد که طرح جدید بافت تاریخی شهر لار طی یک ماه آینده ابلاغ خواهد شد؛ خبری که می‌تواند زمینه روشن‌تری برای برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و اجرای طرح‌های مرتبط با بافت تاریخی این شهر فراهم کند.

پیگیری و حل اختلاف مربوط به زمین میدان مرکزی میوه و تره‌بار لار، واقع در حاشیه بلوار دکتر دادمان، از دیگر موضوعات مهم مطرح‌شده در این دیدارها بود که با هدف تعیین تکلیف وضعیت زمین و فراهم‌سازی زمینه پیشبرد این طرح مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

فرودی در این دیدارها با طرح مسائل و نیازهای اولویت‌دار شهر لار، بر ضرورت تعامل و همکاری دستگاه‌های ملی با مدیریت شهری برای رفع موانع اجرایی، تسریع در تعیین تکلیف پرونده‌های مهم زمین و شهرسازی و فراهم‌کردن بستر تحقق برنامه‌های توسعه‌ای شهر تأکید کرد.

پیگیری مستقیم مسائل شهری در سطح ملی و بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌ها و مجموعه‌های تخصصی، از جمله رویکردهای مدیریت شهری لار برای تسریع در روند اجرای طرح‌ها، رفع موانع و تقویت زیرساخت‌های توسعه شهری است.

  • گروه خبری : اخبار شفافیت,اسلایدشو,اسلایدشو وسط صفحه,تب اخبار,اخبار متحرک
  • کد خبر : 1105
کلیدواژه ها
سید کامران  علوی
خبرنگار

سید کامران علوی

تصاویر

]

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آمار بازدید از سایت
1292868 نفر
همه بازدیدکنندگان
3654 نفر
بازدیدکنندگان امروز
4 نفر
بازدید این صفحه
3 نفر
کاربران آنلاین
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب